Tunsandwich med hjemmelavet tunsalat og grønt
- Tid i alt: 15 minutter
- 2 sandwich
Ingredienser
Tunsalat:
- 1 dåse tun
- 1 stor spsk. creme fraiche
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. sennep
- 1/2 rødløg
- 4-5 stk. cornichoner
- 1/2 potte dild
- 1/2 citron (saft)
- Salt og peber
Sandwich:
- 2 stk. café-sandwichbrød
- Lidt salat (efter eget valg)
- 1 stor tomat
- 1/4 agurk
Tip!
Disse sandwich smager også dejligt med syltede rødløg i. Find opskriften på syltede rødløg nedenfor.
Fremgangsmåde
Dræn tun for væde og kom det i en skål. Tilføj creme fraiche, mayonnaise og sennep. Rør godt rundt.
Pil og hak rødløg fint. Hak cornichoner fint. Skyl og hak dild fint. Kom alle tre dele i tunsalaten.
Smag tunsalaten til med citronsaft, salt og peber.
Rist sandwichbrød i et paninijern eller i ovnen.
Skyl tomat og agurk og skær i skiver. Skyl salat og pluk grove blade.
Anret dine sandwich med salat, tunsalat, agurker og tomater.
Velbekomme!