Tunsandwich med hjemmelavet tunsalat og grønt

Ingredienser

Tunsalat:
  •  1 dåse tun
  • 1 stor spsk. creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. sennep
  • 1/2 rødløg
  • 4-5 stk. cornichoner
  • 1/2 potte dild
  • 1/2 citron (saft) 
  • Salt og peber

Sandwich:

  • 2 stk. café-sandwichbrød
  • Lidt salat (efter eget valg)
  • 1 stor tomat
  • 1/4 agurk
 
 
 
 
 
Tip!
Disse sandwich smager også dejligt med syltede rødløg i. Find opskriften på syltede rødløg nedenfor.
 
 

Fremgangsmåde

  1. Dræn tun for væde og kom det i en skål. Tilføj creme fraiche, mayonnaise og sennep. Rør godt rundt. 

  2. Pil og hak rødløg fint. Hak cornichoner fint. Skyl og hak dild fint. Kom alle tre dele i tunsalaten.

  3. Smag tunsalaten til med citronsaft, salt og peber.

  4. Rist sandwichbrød i et paninijern eller i ovnen. 

  5. Skyl tomat og agurk og skær i skiver. Skyl salat og pluk grove blade. 

  6. Anret dine sandwich med salat, tunsalat, agurker og tomater.

  7. Velbekomme!

Skriv et svar