Hjemmesylt

Ingredienser
(hjemmesyltede rødløg)

  • 4-5 rødløg (alt efter størrelse)
  • 1,5 dl. vand
  • 1,5 dl. eddike 
  • 1,5 dl. sukker
  • Lidt citronsaft
  • 5 peberkorn

(hjemmesyltede agurker)

  • 2 agurker
  • 1,5 dl. vand
  • 1,5 dl. eddike 
  • 1,5 dl. sukker
  • 5 peberkorn

Fremgangsmåde

  1. Uanset om du både laver rødløg og agurker eller kun én af delene, skal du starte med at sætte syltelagen over. 
  2. Vand, eddike og sukker kommes i en gryde. 
  3. Kog lagen op, til sukkeret er opløst.
  4. Skær agurk og rødløg fint – brug evt. et mandolinjern. 
  5. Skold dine sylteglas med kogende vand, tilsæt agurk og rødløg til hver sit glas og hæld syltelagen over. 
  6. Tilsæt peberkorn til begge glas.
  7. Tilsæt citronsaft til rødløgene, da det fremhæver den flotte, lyserøde farve!
  8. Servér til f.eks. Gourmet Hot Dogs eller i en burger.
  9. Velbekomme!

Skriv et svar