Tørrede skiver af blodappelsin
- Tid i alt: 3 timer (måske mere, måske mindre - alt efter, hvor tykke skiver du skærer)
- Ca. 10 skiver
- Specielle redskaber: mandolinjern.
Ingredienser
- 1-2 blodappelsiner
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
Tørrede skiver af blodappelsin:
2. Vask og skær dine blodappelsiner i tynde skiver – brug evt. et mandolinjern.
3. Dup dine skiver af blodappelsin tørre med lidt køkkenrulle, så det suger noget af væsken.
4. Læg dine skiver af blodappelsin på en bageplade med bagepapir.
5. Bag skiverne i et par timer. Tjek til dem undervejs og vend dem gerne om engang imellem.
6. Tag dem ud, når de er helt tørre. Lad dem køle af.
7. Brug dem fx som pynt på en flot sommerdrink.
3. Velbekomme!