
Teriyakimarineret pulled pork
- Tid i alt: 45 minutter
- Personer: 4
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 1 lille løg
- 1 dl. teriyakisauce
- 2 spsk. østerssauce
- 2 spsk. sojasauce
- 1 spsk. risvineddike
- 1 spsk. fiskesauce
- 1/2 citron eller 1 lime (saft)
- 1 pulled pork (f.eks. fra Tulip eller Steff Houlberg)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Pil og pres hvidløg i en skål.
- Pil og hak løg fint og kom i skålen med hvidløg.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt.
- Kom pulled pork i et fad med halvdelen af marinaden.
- Bag pulled pork efter pakkens anvisninger, til den er færdig.
- Hæld resten af marinaden over din pulled pork og træk kødet fra hinanden med to gafler.
- Servér teriyakimarineret pulled pork som fyld i hjemmelavede Bao.
- Velbekomme!