Laksetatar på små rishapsere

Jeg havde en masse forskellige rester fra hjemmelavet sushi, som blev til de her søde rishapsere med laksetatar.

De var sprøde og smagte fantastisk – prøv dem til din næste forret (eller når du har rester lige som mig)!

Ingredienser

  • 250 g. tilberedte og kolde sushiris 
  • 100 g. sushilaks
  • 1/4 agurk
  • 1/2 avocado
  • 1-2 stængler forårsløg
  • 1/2 lime 
  • 2 spsk. chilimayo
  • 2 spsk. soja
  • 1 spsk. sesamolie
  • Pynt (bønnespirer, sesamfrø, forårsløg – hvad du har lyst til)

Fremgangsmåde

  1. Form ris til en stor flad firkant på et stykke plastfolie.
  2. Kom ris i fryseren i 30 min., så de kan sætte sig.
  3. Skær laks, agurk og avocado i tern, og skær forårsløg i skiver. Bland alle dele med limesaft, chilimayo, soja og sesamolie. 
  4. Skær ris i aflange firkanter og steg dem på en pande i rigeligt olie, til de er sprøde. Alternativt kan du komme dem i ovnen og bage dem ved 220 grader i ca. 20 min. 
  5. Anret rishapsere på et fad og top med laksetatar. Pynt med det du har lyst til.
  6. Velbekomme!

Skriv et svar