Laksetatar på små rishapsere
Jeg havde en masse forskellige rester fra hjemmelavet sushi, som blev til de her søde rishapsere med laksetatar.
De var sprøde og smagte fantastisk – prøv dem til din næste forret (eller når du har rester lige som mig)!
- Tid i alt: 45 minutter
- Ca. 14 stk
Ingredienser
- 250 g. tilberedte og kolde sushiris
- 100 g. sushilaks
- 1/4 agurk
- 1/2 avocado
- 1-2 stængler forårsløg
- 1/2 lime
- 2 spsk. chilimayo
- 2 spsk. soja
- 1 spsk. sesamolie
- Pynt (bønnespirer, sesamfrø, forårsløg – hvad du har lyst til)
Fremgangsmåde
- Form ris til en stor flad firkant på et stykke plastfolie.
- Kom ris i fryseren i 30 min., så de kan sætte sig.
- Skær laks, agurk og avocado i tern, og skær forårsløg i skiver. Bland alle dele med limesaft, chilimayo, soja og sesamolie.
- Skær ris i aflange firkanter og steg dem på en pande i rigeligt olie, til de er sprøde. Alternativt kan du komme dem i ovnen og bage dem ved 220 grader i ca. 20 min.
- Anret rishapsere på et fad og top med laksetatar. Pynt med det du har lyst til.
- Velbekomme!