Sundere chokolademuffins

Sundere chokolademuffins

Ingredienser

  • 2,5 dl. skyllet spinat
  • 2 store fintrevne gulerødder
  • 1 banan
  • 2 æg
  • 2,5 dl. mel
  • 0,5 dl. neutral olie 
  • 0,5 dl. kakao
  • 1 tsk. honning (2 tsk., hvis du ønsker mere sødme, end chokoladen giver) 
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 nip salt 
  • 100 g. chokolade (den smag, du bedst kan lide) 
  • 50 g. nødder (mandelsplitter, peanuts, valnødder – hvad du bedst kan lide)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader.
  2. I en minihakker blendes skyllet spinat, fintrevet gulerod, æg og banan. Hak det lidt efter lidt, så der er plads i minihakkeren. 
  3. Tilsæt herefter honning, kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt. Blend til massen er ensartet. 
  4. Massen hældes i en stor røreskål, hvor mel tilsættes. Rør godt rundt.
  5. Hak chokoladen og nødderne i grove stykker og tilsæt dem til dejen. 
  6. Dejen fordeles med to skeer i de 12 muffinforme.
  7. Bag dine chokolademuffins i ovnen i 15-20 minutter, indtil dejen er færdig, når man stikker en tandstik eller kniv i muffinen. 
  8. Afkøl – Velbekomme!

Tip

  • Spis dine muffins lune eller gem dem i en lufttæt boks, så de kan spises som snacks i løbet af ugen.

Prøv også:

Skriv et svar