Snickers Cups
Åååårh, de her er syndige og HELT vildt gode!
Vi elsker hjemmelavet karamel, og derfor har Matilde og jeg udviklet opskriften på disse lækre Snickers Cups med hjemmelavet karamel og peanuts til vores serie ‘Lørdagstreats’ på Instagram (se @matildesmad).
Tag en enkelt op af fryseren, når du bliver lækkersulten. Lad den tø op i 10 min., og så er der serveret!
- Tid i alt: ca. 1 time
- 6 stk.
- Specielle redskaber: evt. fast muffinform
Ingredienser
Snickers Cups
Bund:
- 120 g. Digestivekiks
- 75 g. smør
Karamel:
- 100 g. sukker
- 50 g. smør
- 1 dl. fløde
Peanuts:
- 100 g. saltede peanuts
Toppings:
- 200 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde
Snickers Cups:
- Knus kiks og bland med smeltet smør.
- Kom kiksemassen i en fast muffinform beklædt med bagepapir (klip firkanter af bagepapir og brug som form i muffinformene. Se evt. vores video på Instagram).
- Lav karamel ved at smelte sukker. Tilføj smør og fløde og rør rundt, til du har en karamel. Smag evt. til med havsalt. Stil karamellen til side, så den kan køle lidt af.
- Kom peanuts på kiksemassen i muffinformene.
- Top med karamel og stil på frys i 10-15 min.
- Smelt chokolade og kom på toppen af karamellen. Stil på frys og lad dem stå, til du skal bruge dem (eller i hvert fald i 15 min.)
- Nyd Snickers Cups med hjemmelavet karamel.