
Ramen med nudler, grønt og æg
Ramen er virkelig blevet en ting herhjemme – jeg elsker det!
Kikkoman har sendt mig et nyt produkt ‘Ramen Soup Base’, der gør det hurtigt at lave en kraftig og smagfuld ramen på ingen tid. Jeg er fan!
Kom lige det i din ramen, du har på lager.
Velbekomme!
- Tid i alt: 15 minutter
- 1 person
Ingredienser
Ramen
- 2 spsk. ‘Ramen Soup Base’ fra Kikkoman
- 270 ml. kogende vand
- 1 æg
- 1 blok tørrede nudler
- Et par blade pak choi
- 5-6 champignoner
- Et par stængler forårsløg
- 1 tsk. sesamfrø
- Kimchi spicy chilie sauce
Fremgangsmåde
Ramen:
- Kog æg i 7-8 min., til det er smilende.
- Kog nudler efter pakkens anvisninger.
- Blanchér pak choi i ca. 20 sekunder.
- Rens svampe, skær i skiver og steg på en pande med lidt olie, til de stegt hårdt af-
- Rens forårsløg og skær i tynde, skrå skiver.
- Opløs ‘Ramen Soup Base’ i din serveringsskål med kogende vand.
- Tilføj nudler, pak choi, stegte svampe, æg, forårsløg og top med sesamfrø og chili sauce.
- Servér fyldig og hurtig ramen.
Velbekomme!


