Mexi-fyldte peberfrugter

Disse skønne peberfrugter er fyldt med mexi-kød og gratineret i ovnen med cheddar.
Servér evt. med en lækker couscoussalat til. 

Velbekomme! 

Ingredienser

Mexi-fyldte peberfrugter:

  • 2 peberfrugter
  • 1 løg
  • Olie
  • 200 g. hakket kød (gris, okse, kylling)
  • 1/2 brev taco-krydderi
  • Salt og peber
  • 1/2 pose cheddar (ca. 100 g.)
 
Evt. en lækker couscoussalat, salsa, og creme fraiche ved siden af. 
 
 

Fremgangsmåde

Mexi-fyldte peberfrugter:

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft og find en bagerist frem. 
  2. Skyl og halvér peberfrugterne. Fjern kernehuset.
  3. Bag peberfrugterne i et ovnfast fad i ovnen i ca. 10 min., imens du laver mexi-fyldet.
  4. Pil og hak løg fint.
  5. Kom olie på en pande og varm panden op. 
  6. Steg løg, til de er bløde. 
  7. Kom kød ved og brun det godt af.
  8. Tilføj taco-krydderi og rør godt rundt. Smag til med salt og peber. 
  9. Kom mexi-fyldet i peberfrugterne, top med revet cheddar og gratinér peberfrugterne i ca. 5 min., til de er gyldne, og osten er smeltet.
  10. Servér mexi-fyldte peberfrugter med en salat eller couscous ved siden af. Nyd med salsa og creme fraiche. 
Velbekomme! 

Skriv et svar