Snyde-pølsehorn med købedej og ketchup

Jeg elsker, at det nogle gange godt må være nemt, men stadig føles hjemmelavet. Det er disse snyde-pølsehorn det perfekte eksempel på. De smager skønt, og man behøver ikke at have stået i køkkenet hele dagen for at føle, at man har kredset om dem, man serverer dem for! 

Ingredienser

  • 1 pakke færdig pølsehornsdej
  • 8 mini-pølser eller 4 lange (efter eget valg) 
  • 4 spsk. ketchup
  • 1/2 dl. mælk til pensling
  • Sesamfrø til topping
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og find en bageplade med bagepapir frem. 
  2. Pal pølsehornsdejen ud af indpakningen.
  3. Kom 1/2 spsk. ketchup på dejen i den brede ende. Kom en pølse på og rul, til du får el pølsehorn.
  4. Gentag, til der ikke er mere dej eller flere pølser. 
  5. Pensl pølsehornene med mælk og drys med sesamfrø. 
  6. Bag pølsehornene i ovnen i ca. 12-15 min., til de er gyldne. 
  7. Lad pølsehornene køle af, før du pakker dem ned i poser eller bøtter – hvis du skal have dem med på farten. 
  8. Velbekomme! 
 

Skriv et svar