Snyde-pølsehorn med købedej og ketchup
Jeg elsker, at det nogle gange godt må være nemt, men stadig føles hjemmelavet. Det er disse snyde-pølsehorn det perfekte eksempel på. De smager skønt, og man behøver ikke at have stået i køkkenet hele dagen for at føle, at man har kredset om dem, man serverer dem for!
- Tid i alt: 30 minutter
- 8 stk.
Ingredienser
- 1 pakke færdig pølsehornsdej
- 8 mini-pølser eller 4 lange (efter eget valg)
- 4 spsk. ketchup
- 1/2 dl. mælk til pensling
- Sesamfrø til topping
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft og find en bageplade med bagepapir frem.
- Pal pølsehornsdejen ud af indpakningen.
- Kom 1/2 spsk. ketchup på dejen i den brede ende. Kom en pølse på og rul, til du får el pølsehorn.
- Gentag, til der ikke er mere dej eller flere pølser.
- Pensl pølsehornene med mælk og drys med sesamfrø.
- Bag pølsehornene i ovnen i ca. 12-15 min., til de er gyldne.
- Lad pølsehornene køle af, før du pakker dem ned i poser eller bøtter – hvis du skal have dem med på farten.
- Velbekomme!