
Pastasalat med pesto, soltørrede tomater og mozzarella
- Tid i alt: 20 minutter
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g. farfalle pasta
- 1 bøtte frisk basilikumspesto
- 2 håndfulde rucola
- Ca. 10 cherrytomater
- 100 g. soltørrede tomater
- 1 pose mini-mozzarellaer
- 1 lille pose pinjekerner (ca. 30 g.)
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog pasta efter pakkens anvisninger, til den er al dente.
- Rør pasta sammen med pesto i en stor skål.
- Tilføj rucola og rør rundt.
- Skyl og skær cherrytomater. Skær dem i halve og tilføj til pastasalaten.
- Varm en pande op og rist pinjekerner, til de begynder at dufte og tage farve.
- Dræn mozzarella og soltørrede tomater for væde. Kom begge dele ovenpå salaten.
- Top med ristede pinjekerner, salt og peber.
- Servér salaten som tilbehør til aftensmaden eller som pastasalat i madpakken.
- Velbekomme!