Pastasalat med pesto, soltørrede tomater og mozzarella

Ingredienser

  •  500 g. farfalle pasta
  • 1 bøtte frisk basilikumspesto
  • 2 håndfulde rucola
  • Ca. 10 cherrytomater
  • 100 g. soltørrede tomater
  • 1 pose mini-mozzarellaer
  • 1 lille pose pinjekerner (ca. 30 g.)
  • Salt og peber
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fremgangsmåde

  1.  Kog pasta efter pakkens anvisninger, til den er al dente.
  2. Rør pasta sammen med pesto i en stor skål.
  3. Tilføj rucola og rør rundt.
  4. Skyl og skær cherrytomater. Skær dem i halve og tilføj til pastasalaten. 
  5. Varm en pande op og rist pinjekerner, til de begynder at dufte og tage farve. 
  6. Dræn mozzarella og soltørrede tomater for væde. Kom begge dele ovenpå salaten.
  7. Top med ristede pinjekerner, salt og peber.
  8. Servér salaten som tilbehør til aftensmaden eller som pastasalat i madpakken.
  9. Velbekomme!
 

Skriv et svar