Pasta med cremet sauce af soltørrede tomater

Denne ret har smæk på umamismagen fra de soltørrede tomater, og der giver masser af karakter – oveni hatten tager retten kun 30 min. at lave. Yes!🤩

Ingredienser

  • 500 g. rigatoni
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 1 glas soltørrede tomater, hakkede 
  • 1 madlavningsfløde (2,5 dl.)
  • Pastavand (ca. 4 dl.)
  • Salt og peber
  • Parmesan til topping

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter pakkens anvisninger.
  2. Pil og hak løg og hvidløg.
  3. Steg løg og hvidløg af på en pande med lidt olivenolie.
  4. Tilføj tomatpuré og steg med.
  5. Kom soltørrede tomater i. Lad olien stege lidt med, men kassér den herefter.
  6. Tilføj madlavningsfløde og halvdelen af pastavandet. 
  7. Stavblend saucen, til den er lind.
  8. Kom saucen tilbage i gryden og tilføj det sidste pastavand.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Vend pasta i saucen.
  11. Servér pasta i cremet sauce toppet med parmesan.
  12. Velbekomme!

Skriv et svar