
Pasta med cremet sauce af soltørrede tomater
Denne ret har smæk på umamismagen fra de soltørrede tomater, og der giver masser af karakter – oveni hatten tager retten kun 30 min. at lave. Yes!🤩
- Tid i alt: 30 minutter
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g. rigatoni
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 lille dåse tomatpuré
- 1 glas soltørrede tomater, hakkede
- 1 madlavningsfløde (2,5 dl.)
- Pastavand (ca. 4 dl.)
- Salt og peber
- Parmesan til topping
Fremgangsmåde
- Kog pasta efter pakkens anvisninger.
- Pil og hak løg og hvidløg.
- Steg løg og hvidløg af på en pande med lidt olivenolie.
- Tilføj tomatpuré og steg med.
- Kom soltørrede tomater i. Lad olien stege lidt med, men kassér den herefter.
- Tilføj madlavningsfløde og halvdelen af pastavandet.
- Stavblend saucen, til den er lind.
- Kom saucen tilbage i gryden og tilføj det sidste pastavand.
- Smag til med salt og peber.
- Vend pasta i saucen.
- Servér pasta i cremet sauce toppet med parmesan.
- Velbekomme!