
Fyldig græskarsuppe
Fyldig græskarsuppe med creme fraiche og græskarkerner.
Denne suppe har ekstra fylde og proteiner, da jeg har tilføjet silketofu. Man kan ikke smage silketofuen, men den gør suppen rigtig cremet og fyldig. Tip hermed givet videre!
- Tid i alt: ca. 45 min.
- 4 personer
- Specielle redskaber: stavblender, minihakker eller blender
Ingredienser
Fyldig græskarsuppe:
- 1/2 hokkaidogræskar
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- Eventuelle andre grøntsager, du har liggende i køleskabet
- 1 grøntsagsbouillon
- 1/2 liter vand
- 1 pakke silketofu
- 3 spsk. hvidvinseddike eller 1/2 citron
- Salt og peber
- Creme fraiche, græskarkerner og brød til servering
Fremgangsmåde
Fyldig græskarsuppe:
- Skyl og skær græskar i tern.
- Kom i en gryde med løg, hvidløg, grøntsagsbouillon og vand.
- Kog græskar mørt i ca. 15 min.
- Stavblend suppen glat.
- Tilføj silketofu og blend den glat.
- Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
- Servér fyldig græskarsuppe med creme fraiche, græskarkerner og ristet brød til.