
Pastasalat med grønt, dild og bacon
- Tid i alt: 30 minutter
- Personer: 4
Denne pastasalat er meget nostalgisk for mig, da jeg kan huske, at vi lavede den i madkundskab i 6. klasse. Her er en opgraderet version, men med de samme gode smage!
Ingredienser
- 500 g. pastaskruer
- 1 agurk
- 1/2 pose feldsalat (eller andet blandet salat)
- 1 rødløg
- 1 dåse majs
- 1 pakke bacon i tern
- 1 potte dild
- Paprikadressing (se min opskrift)
Fremgangsmåde
- Kog pasta efter pakkens anvisninger.
- Dræn pasta for vand og skyl med koldt vand for at afkøle.
- Skyl agurk og skær i tern.
- Dræn majs for væde.
- Pil og hak rødløg fint.
- Skyl og hak dild fint.
- Varm en pande op og tørsteg bacon, til det er sprødt. Kom bacon på en tallerken med køkkenrulle.
- Bland alle ingredienserne i en stor salatskål eller på et fad.
- Nyd med hjemmelavet dressing til.