Pastasalat med grønt, dild og bacon

Denne pastasalat er meget nostalgisk for mig, da jeg kan huske, at vi lavede den i madkundskab i 6. klasse. Her er en opgraderet version, men med de samme gode smage!

Ingredienser

  • 500 g. pastaskruer
  • 1 agurk
  • 1/2 pose feldsalat (eller andet blandet salat) 
  • 1 rødløg
  • 1 dåse majs
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 potte dild
  • Paprikadressing (se min opskrift) 

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter pakkens anvisninger.
  2. Dræn pasta for vand og skyl med koldt vand for at afkøle.
  3. Skyl agurk og skær i tern. 
  4. Dræn majs for væde.
  5. Pil og hak rødløg fint.
  6. Skyl og hak dild fint.
  7. Varm en pande op og tørsteg bacon, til det er sprødt. Kom bacon på en tallerken med køkkenrulle. 
  8. Bland alle ingredienserne i en stor salatskål eller på et fad.
  9. Nyd med hjemmelavet dressing til.

Skriv et svar