
Overnight Oats med banan og chokolade
- Tid i alt: 10 minutter
- Personer: 1
Ingredienser
- 1 dl. havregryn
- 1-1,5 dl. mælk (den mælk, du foretrækker. 1 dl. mælk gør grøden fast, mens 1,5 dl. gør grøden lidt mere flydende)
- 2 tsk. chiafrø
- 1 tsk. honning
- 2 tsk. chokoladeknapper
- 1/4 banan
Fremgangsmåde
- Kom havregryn i dit glas eller i din bøtte.
- Tilsæt chiafrø og top med mælk.
- Smelt honning i mikroovnen (eller brug akaciehonning). Kom honning i grøden.
- Kom halvdelen af chokoladeknapperne i grøden.
- Sæt låg på og ryst godt!
Top havregrøden med skiver af banan og resten af chokoladeknapperne. - Velbekomme!
Tip
Du kan med fordel foodpreppe din morgenmad til et par dage. Denne opskrift på Overnight Oats egner sig perfekt til at blive foodpreppet. Du skal bruge glas/bøtter efter det antal dage, du foodprepper til.