Overnight Oats med banan og chokolade

Ingredienser

  • 1 dl. havregryn
  • 1-1,5 dl. mælk (den mælk, du foretrækker. 1 dl. mælk gør grøden fast, mens 1,5 dl. gør grøden lidt mere flydende)
  • 2 tsk. chiafrø
  • 1 tsk. honning
  • 2 tsk. chokoladeknapper
  • 1/4 banan

Fremgangsmåde

  1. Kom havregryn i dit glas eller i din bøtte.
  2. Tilsæt chiafrø og top med mælk. 
  3. Smelt honning i mikroovnen (eller brug akaciehonning). Kom honning i grøden.
  4. Kom halvdelen af chokoladeknapperne i grøden.
  5. Sæt låg på og ryst godt!
    Top havregrøden med skiver af banan og resten af chokoladeknapperne.
  6. Velbekomme!

Tip

Du kan med fordel foodpreppe din morgenmad til et par dage. Denne opskrift på Overnight Oats egner sig perfekt til at blive foodpreppet. Du skal bruge glas/bøtter efter det antal dage, du foodprepper til. 

Skriv et svar