Friterede løg

Ingredienser

  •  2 løg
  • 1 dl. hvedemel
  • Salt
  • Evt. andre tørrede krydderier som paprika eller hvidløgspulver, hvis du har lyst 

Fremgangsmåde

  1. Pil løg og skær dem i forholdsvis tykke ringe (ca. 1 cm.) – brug evt. et mandolinjern.
  2. Fjern skindet fra løgringene, der sidder på indersiden. 
  3. Vend løgringene i mel, der er krydret med salt, peber og andre krydderier, du kunne tænke dig. 
  4. Varm en pande op med en god sjat olie, så det dækker bunden. 
  5. Fritér løgene i ca. 3-4 minutter, til de tager farver og bliver sprøde.
  6. Løg løgene på en tallerken med køkkenrulle. Krydr med salt.
  7. Servér friterede løg på f.eks. Gourmet Hot Dogs eller i burger.
  8. Velbekomme! 

Skriv et svar