Cremet græskarpasta

Har du prøvet en cremet græskarpasta? Hvis ikke, må du love på, at du prøver! Retten smager skønt af græskar og lækker burrata. MUMS! 

Ingredienser

Cremet græskarpasta:

  • 1/2 hokkaidogræskar
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt, peber og timian
  • 300 g. spaghetti
  • 1 burrata

Fremgangsmåde

Cremet græskarpasta:

  1. Tænd ovnen på 200 graders varmluft og find en bagerist frem.
  2. Skyl hokkaido og skær i tern. Kom i et fad med tern af løg og hvidløg.
  3. Hæld masser af olivenolie, salt, peber og timian henover. Rør rundt og bag i ovnen i ca. 20-25 min. ved 200 graders varmluft.
  4. Kog spaghetti al dente i letsaltet vand. Gem pastavandet.
  5. Stavblend de bagte grøntsager med pastavandet (ca. 2-3 dl.)
  6. Vend spaghettien i græskarsaucen.
  7. Servér cremet græskarpasta toppet med burrata og masser af peber.

    Velbekomme!

Skriv et svar