
Cremet græskarpasta
Har du prøvet en cremet græskarpasta? Hvis ikke, må du love på, at du prøver! Retten smager skønt af græskar og lækker burrata. MUMS!
- Tid i alt: ca. 30 min.
- 2 personer
- Specielle redskaber: stavblender, minihakker eller blender
Ingredienser
Cremet græskarpasta:
- 1/2 hokkaidogræskar
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt, peber og timian
- 300 g. spaghetti
- 1 burrata
Fremgangsmåde
Cremet græskarpasta:
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft og find en bagerist frem.
- Skyl hokkaido og skær i tern. Kom i et fad med tern af løg og hvidløg.
- Hæld masser af olivenolie, salt, peber og timian henover. Rør rundt og bag i ovnen i ca. 20-25 min. ved 200 graders varmluft.
- Kog spaghetti al dente i letsaltet vand. Gem pastavandet.
- Stavblend de bagte grøntsager med pastavandet (ca. 2-3 dl.)
- Vend spaghettien i græskarsaucen.
- Servér cremet græskarpasta toppet med burrata og masser af peber.
Velbekomme!