Lakselasagne med spinat

Ingredienser

  • 2 spsk. smør
  • 4 spsk. mel
  • 1/2 liter mælk (efter eget valg)
  • 500 g. frossen spinat
  • Salt og peber
  • 2 laksefileter (ca. 300-400 g.)
  • 1 pakke friske pastaplader
  • 1/2 pose revet mozzarella 
  • Fintrevet parmesan

 

 
 
 
 
 
 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
  2. Smelt smør i en gryde og tilsæt mel. Pisk, til du har en melbolle. Lad melbollen riste lidt af. 
  3. Tilsæt mælk lidt ad gangen, til du har en opbagt sovs. Lad den koge igennem. 
  4. Tilsæt frossen spinat og kog sovsen op. Smag til med salt og peber.
  5. Skær skind af laksen. Skær laksen i tern. 
  6. Saml lasagnen med spinatsovs, friske pastaplader og laks. Gentag, til der ikke er mere fyld. 
  7. Top lasagnen med revet mozzarella og fintrevet parmesan. 
  8. Bag lasagnen i ovnen i ca. 15 min., til den er gylden og gennembagt. 
  9. Velbekomme! 

Skriv et svar