
Lakselasagne med spinat
- Tid i alt: 30 minutter
- 2-3 personer
Ingredienser
- 2 spsk. smør
- 4 spsk. mel
- 1/2 liter mælk (efter eget valg)
- 500 g. frossen spinat
- Salt og peber
- 2 laksefileter (ca. 300-400 g.)
- 1 pakke friske pastaplader
- 1/2 pose revet mozzarella
- Fintrevet parmesan
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Smelt smør i en gryde og tilsæt mel. Pisk, til du har en melbolle. Lad melbollen riste lidt af.
- Tilsæt mælk lidt ad gangen, til du har en opbagt sovs. Lad den koge igennem.
- Tilsæt frossen spinat og kog sovsen op. Smag til med salt og peber.
- Skær skind af laksen. Skær laksen i tern.
- Saml lasagnen med spinatsovs, friske pastaplader og laks. Gentag, til der ikke er mere fyld.
- Top lasagnen med revet mozzarella og fintrevet parmesan.
- Bag lasagnen i ovnen i ca. 15 min., til den er gylden og gennembagt.
- Velbekomme!