
Auberginesalat med mango og parmesan
- Tid i alt: 30 minutter
- 2-3 personer
Ingredienser
- 1 lille aubergine
- Lidt olie, salt og peber
- 2 håndfulde salat (spinat, romaine, iceberg – hvad du har lyst til)
- 1/2 mango
- Friskrevet parmesan
- 1/4 citron (saft)
Fremgangsmåde
- Skyl og skær auberginen i tynde skiver.
- Varm en pande op med olie og steg aubergineskiver, til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber.
- Skyl salat og snit fint. Kom på et serveringsfad.
- Skræl og skær mango i fine tern. Kom på serveringsfadet.
- Læg aubergineskiverne på salaten og riv parmesan henover.
- Dryp frisk citronsaft udover salaten.
- Nyd auberginesalaten til fx en grillaften.
- Velbekomme!