Auberginesalat med mango og parmesan

Ingredienser

  • 1 lille aubergine
  • Lidt olie, salt og peber
  • 2 håndfulde salat (spinat, romaine, iceberg – hvad du har lyst til)
  • 1/2 mango
  • Friskrevet parmesan
  • 1/4 citron (saft)

 

 
 
 
 
 
 

Fremgangsmåde

  1. Skyl og skær auberginen i tynde skiver.
  2. Varm en pande op med olie og steg aubergineskiver, til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber.
  3. Skyl salat og snit fint. Kom på et serveringsfad. 
  4. Skræl og skær mango i fine tern. Kom på serveringsfadet.
  5. Læg aubergineskiverne på salaten og riv parmesan henover.
  6. Dryp frisk citronsaft udover salaten.
  7. Nyd auberginesalaten til fx en grillaften. 
  8. Velbekomme! 

Skriv et svar