
Knoldselleri-fritter
- Tid i alt: 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 knoldselleri
- Olie
- Salt og peber
- Tørret oregano
- Dip (ketchup, mayonnaise, remoulade – hvad du kunne tænke dig)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær yderste lag af knoldsellerien væk med en kniv (den er for hård at skrælle af).
- Vask knoldsellerien grundigt, så ikke der er jord på.
- Skær knoldsellerien ud i fritter (ca. 6 cm. lange og 1 cm. tykke).
- Sørg for at lave dem ca. samme størrelse, så ikke nogle af fritterne får mere varme end de andre.
- Krydr fritterne med olie, salt, peber og oregano og kom dem på en bageplade med bagepapir på.
- Bag fritterne i ca. 25 minutter.
- Sørg for at vende fritterne hvert 10 minut ca., så de får lige meget varme på alle sider.
- Servér med den dip, du bedst kan lide.
- Velbekomme!