Knoldselleri - level 1

Knoldselleri-fritter

Ingredienser

  • 1 knoldselleri
  • Olie 
  • Salt og peber
  • Tørret oregano
  • Dip (ketchup, mayonnaise, remoulade – hvad du kunne tænke dig)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær yderste lag af knoldsellerien væk med en kniv (den er for hård at skrælle af).
  3. Vask knoldsellerien grundigt, så ikke der er jord på.
  4. Skær knoldsellerien ud i fritter (ca. 6 cm. lange og 1 cm. tykke).
  5. Sørg for at lave dem ca. samme størrelse, så ikke nogle af fritterne får mere varme end de andre. 
  6. Krydr fritterne med olie, salt, peber og oregano og kom dem på en bageplade med bagepapir på.
  7. Bag fritterne i ca. 25 minutter.
  8. Sørg for at vende fritterne hvert 10 minut ca., så de får lige meget varme på alle sider. 
  9. Servér med den dip, du bedst kan lide.
  10. Velbekomme!

Skriv et svar