
Cake in a Cup
Får du også nogle gange en sød tand henne omkring eftermiddagen eller sent på aftenen?
Så er denne Cake in a Cup perfekt til dig – en lille kage i portionsstørrelse, der kan laves på 5 minutter.
Brug basisopskriften og prøv dig frem med forskellige smage, du godt kan lide,
Velbekomme!
- Tid i alt: 5 minutter
- 1 person
- Specielle redskaber: Mikroovn
Ingredienser
Cake in a Cup
Basisopskrift:
- 3/4 dl. mel
- 2 tsk. sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1/4 tsk. bagepulver
- 1 nip salt
- 3 tsk. flydende smør
- 1/2 dl. mælk
Vanilla sprinkle:
- 2 tsk. tivoli-krymmel
Chocolate nutella:
- 1 tsk. kakao
- 1 spsk. nutella
Fremgangsmåde
Cake in a Cup:
- Kom alle de tørre ingredienser i et krus.
- Tilføj smeltet smør og mælk.
- Kom øvrige ingredienser i, hvis du ønsker en bestemt smag i din kage (sprinkles, nutella, andet).
- Bag din kage i 70-90 sekunder i mikroovnen på højeste varme.
- Lad kagen køle lidt inden servering.
Velbekomme!
Er du mest til Vanilla Sprinkle eller Chocolate Nutella?

