Grape Possets
Prøv disse lækre Grape Possets, som er en bitter variant af de populære Lemon Possets. Smagen er skøn af citrus, og de er så nemme at lave!
Opskriften er udviklet i samarbejde med Matilde @matildesmad – og opskriften er en del af vores serie ‘Lørdagstreats’!
- Tid i alt: ca. 30 min. (+ 3 timer på køl eller natten over)
- 4 halve grape
- Specielle redskaber: evt. en fast muffinform
Ingredienser
Grape Possets:
- 2 store røde grapefrugter
- 2,5 dl. piskefløde
- 100 g. sukker
Fremgangsmåde
Grape Possets:
- Skær grapefrugterne i halve på den lange led.
- Skrab kødet ud i en si, så saften kan dræne af.
- Gem skallerne til servering.
- Pres saften fra kødet og gem ½ dl.
- Hæld fløden og sukkeret i en gryde og varm det op over medium varme. Lad det småkoge i ca. 4-5 minutter, imens du rører konstant, indtil sukkeret er helt opløst, og fløden begynder at tykne lidt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt den gemte grapefrugtjuice. Rør godt rundt for at blande ingredienserne.
- Fordel flødeblandingen i de udhulede grapeskaller.
- Stil i køleskabet i mindst 3 timer, eller gerne til dagen efter, så de har tid til at stivne. Pynt med flødeskum, frugt eller krymmel.
- Velbekomme!