Grape Possets

Prøv disse lækre Grape Possets, som er en bitter variant af de populære Lemon Possets. Smagen er skøn af citrus, og de er så nemme at lave!

Opskriften er udviklet i samarbejde med Matilde @matildesmad – og opskriften er en del af vores serie ‘Lørdagstreats’!

Ingredienser

Grape Possets:

  • 2 store røde grapefrugter
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 100 g. sukker

Fremgangsmåde

Grape Possets:

  1. Skær grapefrugterne i halve på den lange led.
  2. Skrab kødet ud i en si, så saften kan dræne af.
  3. Gem skallerne til servering.
  4. Pres saften fra kødet og gem ½ dl.
  5. Hæld fløden og sukkeret i en gryde og varm det op over medium varme. Lad det småkoge i ca. 4-5 minutter, imens du rører konstant, indtil sukkeret er helt opløst, og fløden begynder at tykne lidt.
  6. Tag gryden af varmen og tilsæt den gemte grapefrugtjuice. Rør godt rundt for at blande ingredienserne.
  7. Fordel flødeblandingen i de udhulede grapeskaller.
  8. Stil i køleskabet i mindst 3 timer, eller gerne til dagen efter, så de har tid til at stivne. Pynt med flødeskum, frugt eller krymmel.
  9. Velbekomme!

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Trine LA

    Jeg er tvivl om hvad der er i gryden ved punkt 5. Kun fløde og sukker? Skal man kun bruge den halve dl af saften?

    1. Andrea

      Hej Trine.

      Ja, det er kun fløde og sukker der er i gryden ved punkt 5 – og ja, en 1/2 dl. saft fra grapefrugten, da det ellers bliver for tyndt til at kunne sætte sig.😊

      Håber det hjalp.

      Andrea

Skriv et svar