Frozen yoghurt med mangopuré, chokolade og hindbær

Ingredienser

Mangopuré:
  • 150 g. frossen mango (eller anden frossen frugt)
  • 1 spsk. sukker
  • 1 dl. vand

Frozen yoghurt:

  • 500 g. skyr/yoghurt/græsk yoghurt
  • 100 g. hvid chokolade

Pynt:

  • 1/2 bakke hindbær
  • 50 g. mørk chokolade
  • 1 spsk. frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

  1. Hak hvid chokolade fint. Gør et vandbad klar til chokoladen og smelt det over vandbadet eller i en mikroovn.

  2. Imens kommes mango, sukker og vand i en gryde. Lad det simre, til mangoen er mør. 

  3. Bland smeltet hvid chokolade sammen med skyren/yoghurten. Chokoladen vil klumpe, da yoghurten er kold, og chokoladen er varm. Rør blandingen godt ud (men hey, små stykker af hvid chokolade er for lækkert!). Hæld blandingen i et fad beklædt med bagepapir. Stil fadet i fryseren, til du er klar til at pynte.

  4. Kom mør mango i et højt glas og stavblend, til du har en glat puré.

  5. Hak mørk chokolade fin og smelt det over et vandbad eller i mikroovnen. 

  6. Pynt din frozen yoghurt med mangopuré, skyllede hindbær, smeltet mørk chokolade og frysetørrede hindbær.

  7. Stil på frys i mindst 3 timer eller natten over.

  8. Lad din frozen yoghurt tø lidt, inden den skæres i portionsstørrelser. 

  9. Velbekomme!

Skriv et svar