Gin sour med rabarber

Gin sour – her i perfekt samspil med den syrlige rabarber!

Cocktailen er nem at lave, og så smager den fantastisk.
Servér den for dine gæster en varm sommerdag, og de vil takke dig!

Drinken er lavet i samarbejde med @matildesmad, som en hyldest til rabarbersæsonen. 

Ingredienser

Gin sour med rabarber

  • 5 cl gin
  • 3 cl citronsaft
  • 3 cl rabarbersirup (se tip i fremgangsmåde!)
  • 1 æggehvide
  • Isterninger

Fremgangsmåde

Gin sour med rabarber

  1. I en shaker blandes gin, sirup, citronsaft og æggehvide.

  2. Tilsæt isterninger til shakeren og ryst kraftigt i ca. 15-20 sekunder, indtil cocktailen er afkølet og skummende.

  3. Hæld cocktailen igennem en finmasket si i et afkølet glas.


Voila, så er der serveret!




Tip!
Lav din egen rabarbersirup ved at koge 500 g. rabarber i tern op med 5 dl. vand, 250 g. sukker og en vaniljestang. Si saften og hæld på glas. Den smager også skønt som saftevand.

Skriv et svar