
Grøn pasta med ærter, mynte og burrata
- Tid i alt: 30 minutter
- Personer: 2
- Specielle redskaber: Blender eller stavblender
Ingredienser
- 1 grøntsagsbouillon
- 200 g. frosne ærter
- 1/2 potte mynte
- 1/2 bøtte ricotta
- 1 fed hvidløg
- 1/2 citron (saft og skal)
- 250 g. pasta (efter eget valg)
- 1 burrata
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog ca. 3 dl. vand med grøntsagsbouillonen i en gryde. Tilsæt ærter og lad dem koge i ca. 3-4 min.
- Hæld bouillonvandet fra ærterne, men gem ca. 1,5 dl.
- Skyl mynteblade.
- Pil hvidløg.
- Kom ærter, mynteblade, ricotta, hvidløg, bouillonvand, citronsaft og -skal i en blender. Blend til saucen er ensartet. Smag til med salt og peber.
- Kog pasta efter pakkens anvisninger, til den er al dente.
- Hæld vandet fra pastaen og tilføj ærtesaucen i gryden med pasta. Rør godt rundt.
- Servér pasta vendt i ærtesauce og top med burrata og masser af friskkværnet peber.
- Velbekomme!