Grøn pasta med ærter, mynte og burrata

Ingredienser

  • 1 grøntsagsbouillon
  • 200 g. frosne ærter
  • 1/2 potte mynte
  • 1/2 bøtte ricotta
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 citron (saft og skal)
  • 250 g. pasta (efter eget valg)
  • 1 burrata
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog ca. 3 dl. vand med grøntsagsbouillonen i en gryde. Tilsæt ærter og lad dem koge i ca. 3-4 min. 
  2. Hæld bouillonvandet fra ærterne, men gem ca. 1,5 dl.
  3. Skyl mynteblade.
  4. Pil hvidløg. 
  5. Kom ærter, mynteblade, ricotta, hvidløg, bouillonvand, citronsaft og -skal i en blender. Blend til saucen er ensartet. Smag til med salt og peber.
  6. Kog pasta efter pakkens anvisninger, til den er al dente.
  7. Hæld vandet fra pastaen og tilføj ærtesaucen i gryden med pasta. Rør godt rundt.
  8. Servér pasta vendt i ærtesauce og top med burrata og masser af friskkværnet peber. 
  9. Velbekomme!

Skriv et svar